Evangélikus élet

Evangélikus élet

Online Hittan

Online Hittan

NEVIFI
index..jpg
 
Krisztuskövetők egységéért ..... KÉPEK

Okumene

 Ökumenikus imahét 

2011

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
 

Betegség

2011. március 2-tól a gyülekezet lelkésze Erdélyi Zoltán betegszabadságon lesz - hosszabb ideig. Helyettesítését Ribár János esperes szervezi meg.

2011. március 3-án Erdélyi Zoltán nagy műtéten esett át Budapesten a Szent Imre Kórház Fül-Orr-Gégészetén (dr. Horvai Géza osztályvezető főorvos vezetésével majdnem 6 órán át tartott a beavatkozás). Több mint három hetes kórházi tartózkodás után, kb. 2-3 hét - műtét utáni - gyógyulási időszakot követően megkezdi a hozzávetőlegesen 2 hónapig tartó utókezelést. Ez naponkénti bejárással történik (az Kék golyó utcai Országos Onkológiai Intézetben).

A gyülekezeti lelkész helyettesítését Ribár János esperes, Zátonyi János szarvasi nyugalmazott lelkész, dr. Sárközi-Hajdú Erzsébet Ilona kisegítő lelkész és más - az esperes ááltal felkért lelkész végzi.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek

Betegségem

Elküldte Erdélyi Zoltán idő 09:59
Ezen a helyen is szeretném megköszönni azt a sok imát, amit a testvérek értem, gyógyulásomért, az orvosokért, ápolókért elmondtak. Ezeknek köszönhető, hogy jelenleg (az utókezelés még nem kezdődött el!) a közérzetem határozottan jó, étvágyam van, tudok mindent enni, és tudok beszélni.
 
Köszönöm azt az együttérzést, amit számtalan telefon, e-mail, személyes látogatás alkalmával éreztettek azok, akik számára fontos a gyógyulásom, de nem csak velem, hanem feleségemmel is, aki az egész "előadás" másodhegedüseként NAGYON FONTOS szerepet tölt be: szeretetével, türelmével, őriző gondoskodásával teszi elviselhetővé a várakozás idejét.

Isten segítségével visszatérek a gyülekezetbe és tovább végzem a rámbízott munkát!

Lélekemelő

"Te pedig most állj meg, hogy elmondjam neked az Isten beszédét" (1. Sám. 9.)

Napiige

Támogatás, adomány

Támogatás adomány

« 2024. május »
május
HKSzeCsPSzoV
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031